Η επιχείρησή μας κέρδισε την πρώτη προσφορά για το φωτοβολταϊκό πρόγραμμα υποστήριξης στην υπερπόντια αγορά

March 27, 2023
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η επιχείρησή μας κέρδισε την πρώτη προσφορά για το φωτοβολταϊκό πρόγραμμα υποστήριξης στην υπερπόντια αγορά

Πρόσφατα, η Co. εξοπλισμού Henan, ΕΠΕ κέρδισε επιτυχώς την προσφορά για τη Ζιμπάμπουε Niabila επίπεδο ενιαίο πρόγραμμα υποστηριγμάτων καταδίωξης άξονα παραγωγής ηλιακής ενέργειας 23 MW, το οποίο είναι την πρώτη φορά που η επιχείρηση έχει κερδίσει την προσφορά για το υπερπόντιο πρόγραμμα υποστηριγμάτων αγοράς φωτοβολταϊκό, που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για το φωτοβολταϊκό υποστήριγμα αγοράς της επιχείρησης υπερπόντιο.

 

Αναφέρεται ότι αυτό το πρόγραμμα είναι το πρώτο IPP (ανεξάρτητη επιχείρηση ηλεκτρικής παραγωγής) φωτοβολταϊκό πρόγραμμα που επενδύεται και που αναπτύσσεται από μια τοπική εθνική επιχείρηση στη Ζιμπάμπουε. Η Ζιμπάμπουε είχε μια έλλειψη δύναμης για πολλά χρόνια, και τα IPP προγράμματα ηλιακής ενέργειας που αναπτύσσονται ανεξάρτητα και που χρησιμοποιούνται από τη χώρα έχουν εμπλουτίσει τον τοπικό τρόπο λειτουργίας βιομηχανίας δύναμης. Μετά το πέρας, το πρόγραμμα θα λύσει αποτελεσματικά το τοπικό πρόβλημα κατανάλωσης ισχύος. Στην αρχή του προγράμματος, βασισμένου στα χαρακτηριστικά του προγράμματος, η επιχείρηση επικοινώνησε επανειλημμένα με τον υπεύθυνο προγράμματος, το γενικό ανάδοχο, και το ίδρυμα σχεδίου στο είδος έξω και τροποποιεί την τεχνική πρόταση, και τελικά επιτυχώς υπέγραψε το πρόγραμμα. Αυτή η νίκη προσφοράς πρόκειται μεγάλης σημασίας για την επιχείρηση να ανοίξει τη φωτοβολταϊκή αγορά στην Αφρική.

 

Στο μέλλον, η επιχείρηση θα πάρει αυτό το πρόγραμμα ως ευκαιρία να εφαρμόσει ενεργά η στρατηγική ανάπτυξης «11533» της ομάδας εξοπλισμού, να συνεχίσει να ενισχύει τη ανάπτυξη επιχείρησης στην υπερπόντια νέα αγορά ενέργειας, να ενισχύσει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα και την επιρροή της επιχείρησης στην υπερπόντια νέα αγορά ενέργειας, να εμμείνει σταθερά στην αρχή ποτέ, και να κάνει τα νέα επιτεύγματα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η επιχείρησή μας κέρδισε την πρώτη προσφορά για το φωτοβολταϊκό πρόγραμμα υποστήριξης στην υπερπόντια αγορά  0