Αξιόπιστος σφιγκτήρας αναστολής για τροφοδοσία με συχνότητα 50Hz/60Hz

Μάρκα Tension Clamp

Επικοινωνήστε μαζί μου για δωρεάν δείγματα και κουπόνια.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε 24ωρη ηλεκτρονική βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Συχνότητα 50 Hz/60 Hz OEM/ODM Αποδεκτό
Τετάρτη 110V/220V/380V Εγγύηση 1 έτος
Τροποποιημένο 100 κομμάτια Ονομασία Συναρμολόγηση υποσταθμών
Τύπος Συναρμολογήσεις ηλεκτρικής δύναμης Χρήση Ηλεκτρική τροφοδοσία
Υψηλό φως

Εγκατάσταση υποσταθμού συχνότητας 60 Hz

,

Αξιόπιστος σφιγκτήρας ανάρτησης

,

Κεφαλίδα αναστολής για τροφοδοσία

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Τα ηλεκτρικά ηλεκτρικά εξαρτήματα, τα οποία περιλαμβάνουν κυρίως μονωτικά εξαρτήματα, εξαρτήματα σύνδεσης και εξαρτήματα γείωσης, χρησιμοποιούνται ευρέως για παροχή ενέργειας σε διαφορετικά επίπεδα τάσης, όπως 110V, 220V και 380V.Αυτά τα ηλεκτρικά εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας.Οι σιδηροτροφικές συσκευές που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σιδηροδρομικών σταθμών είναι οι σιδηροτροφικές συσκευές που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή σιδηροδρομικών σταθμών, οι οποίες είναι ανθεκτικές στη διάβρωση και την τριβή.μαύρο και λευκό χρώμαΕπιπλέον, κατασκευάζονται με αυστηρά πρότυπα ελέγχου ποιότητας, εξασφαλίζοντας τη μακροχρόνια και αξιόπιστη απόδοσή τους.

Τα ηλεκτρικά συσσωρευτικά είναι επίσης σχεδιασμένα με μονωτικά και πυρόστακτα χαρακτηριστικά, παρέχοντας ανώτερη προστασία από βραχυκυκλώματα, υπερτάσεις και άλλα απροσδόκητα ατυχήματα.Μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα και γρήγορα με απλά εργαλείαΕπιπλέον, χαρακτηρίζονται από εξαιρετικές ηλεκτρικές ιδιότητες και μηχανική αντοχή, καθιστώντας τους μια τέλεια επιλογή για μακροχρόνια παροχή ενέργειας.

Τα ηλεκτρικά μας εξαρτήματα είναι ιδανικά για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως η διανομή ηλεκτρικής ενέργειας, τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, οι υποσταθμοί και η μετάδοση ενέργειας.Είναι επίσης κατάλληλα για άλλα έργα που σχετίζονται με την ενέργειαΑν θέλετε να εξασφαλίσετε σταθερή και αξιόπιστη παροχή ενέργειας, τότε τα ηλεκτρικά μας σκεύη είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Ονομασία του προϊόντος:Ηλεκτρικοί εξοπλισμοί
  • Ονομασία:Εγκατάσταση υποσταθμού
  • ρεύμα:0.5Α-100Α
  • OEM/ODM:Αποδεκτό
  • Τύπος:Ηλεκτρικοί εξοπλισμοί
  • Υλικό:Χάλυβα
  • Εγκατάσταση υποσταθμού:Υψηλή απόδοση και αξιοπιστία
  • Κεμπί για την ανάρτηση:Δυνατός και ανθεκτικός
  • Εγκατασκευή μόνωσης:Υψηλής ποιότητας και ασφαλής
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ιδιοκτησία Αξία
Εγγύηση 1 έτος
Χρήση Ηλεκτρική τροφοδοσία
Χρώμα Ασημένιο/Μαύρο/Λευκό
Επεξεργασία επιφάνειας Λάμψη/Χρωματισμός/Γαλβάνωση
Υλικό Χάλυβα
Μέγεθος Προσαρμοσμένο
Ονομασία Εγκατάσταση υποσταθμού
Τύπος Ηλεκτρικοί εξοπλισμοί
Τροποποιημένο 100 κομμάτια
Συχνότητα 50Hz/60Hz
Κελαστήρας ανάρτησης - Ναι, ναι.
Κεμπί για την ένταση - Ναι, ναι.
Εναρμόνιση ένωσης - Ναι, ναι.
 

Εφαρμογές:

Ηλεκτρικοί εξοπλισμοί:Η σφραγίδα έντασης χρησιμοποιείται ευρέως σε υποσταθμούς, δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και ηλεκτρική κατασκευή για την τοποθέτηση σφραγίσματος.χρωματισμός και γαλβανισμόςΗ συσκευή έχει συχνότητα 50Hz/60Hz και εγγύηση ενός έτους.

 

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένα ηλεκτρικά ηλεκτρικά συσσωρευτικά με σφίξιμο τάσης

Η Tension Clamp είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής εξαρτημάτων ηλεκτρικής ενέργειας, που ειδικεύεται σε εξατομικευμένα εξαρτήματα σύνδεσης, συσσωρευτές έντασης και άλλα εξαρτήματα υποσταθμών.Τα ηλεκτρικά μας συσσωρευτικά είναι σε διάφορα χρώματαΤα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν διάφορες ανάγκες τάσης, όπως 110V, 220V και 380V.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Ηλεκτρικά ηλεκτρικά εξαρτήματα

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για όλα τα ηλεκτρικά μας προϊόντα.Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε και να σας βοηθήσει να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν.

Προσφέρουμε επίσης μια ποικιλία υπηρεσιών εγκατάστασης, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης, της καλωδίωσης και της διαμόρφωσης.Η ομάδα μας από πιστοποιημένους τεχνικούς θα διασφαλίσει ότι τα ηλεκτρικά σας συσσωρευτικά εγκαταστάθηκαν σωστά και με ασφάλεια.

Αν ποτέ αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τα ηλεκτρικά σας συσσωρευτικά, σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εγγύηση και επισκευή.Οι τεχνικοί μας θα διαγνώσουν το πρόβλημα και θα σας δώσουν μια λύση εγκαίρως..

Για οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις ή ερωτήσεις σχετικά με τα ηλεκτρικά μας συσσωρευτικά, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή ηλεκτρικών συσσωρευτών

Τα ηλεκτρικά εφοδιαστικά συσκευάζονται σε ανθεκτικά κιβώτια ή σακούλες για να προστατεύονται κατά τη μεταφορά.Τα κουτιά ή οι σακούλες τοποθετούνται στη συνέχεια σε εξωτερικό κουτί ή δοχείο για αποστολή.

Τα κουτιά και τα εμπορευματοκιβώτια φέρουν την ονομασία του προϊόντος, το βάρος, τον προορισμό και κάθε άλλη σχετική πληροφορία.ή θαλάσσια, ανάλογα με την επείγουσα παραγγελία..

Επιπρόσθετες λεπτομέρειες συσκευασίας και αποστολής μπορούν να παρέχονται κατόπιν αιτήματος.

 

Γενικά ερωτήματα:

.