Ασημένιο/Μαύρο/Λευκό Ενεργειακό Εφοδιασμό 0.5A-100A 50Hz/60Hz Για εξατομικευμένο

Μάρκα Tension Clamp

Επικοινωνήστε μαζί μου για δωρεάν δείγματα και κουπόνια.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε 24ωρη ηλεκτρονική βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Τροποποιημένο 100 κομμάτια Χρώμα ασήμι/ο Μαύρος/λευκό
Τρέχων 0.5A-100A Χρήση Ηλεκτρική τροφοδοσία
Τετάρτη 110V/220V/380V OEM/ODM Αποδεκτό
Συχνότητα 50 Hz/60 Hz Επεξεργασία επιφάνειας Γαλβανισμός ζωγραφικής στίλβωσης
Υψηλό φως

Ηλεκτρικά εξαρτήματα

,

Συσκευές ηλεκτρικού συσσωρευτικού

,

Ηλεκτρικοί τροφοδοτητές 50Hz

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Τα ηλεκτρικά ελαστικά είναι ιδανικά για μια ποικιλία χρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της τροφοδοσίας ενέργειας και της σφραγίδας αναστολής.Αυτά τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από μέταλλο και έρχονται σε επιλογές τάσης 110V / 220V / 380V για να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σαςΜε μονωτικές συσκευές και σφραγίδες ανάρτησης, τα ηλεκτρικά μας εξαρτήματα παρέχουν αξιόπιστη και ανθεκτική απόδοση για πολλές εφαρμογές.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Ονομασία προϊόντος: Ηλεκτρικά εξαρτήματα
  • Τεχνική διάταξη:
  • Χρώμα: Ασημένιο/Μαύρο/Λευκό
  • MOQ: 100 κομμάτια
  • Υλικό: Μεταλλικό
  • Ονομασία: Εγκατάσταση υποσταθμού
  • Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: μονωτικό κολλητήρι, κολλητήρι ένωσης, συμπίεση έντασης, κολλητήρι ανάρτησης
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Παράμετρος Αξία
OEM/ODM Αποδεκτό
Τύπος Ηλεκτρικοί εξοπλισμοί
Μέγεθος Προσαρμοσμένο
Χρήση Ηλεκτρική τροφοδοσία
Συχνότητα 50Hz/60Hz
Επεξεργασία επιφάνειας Λάμψη/Χρωματισμός/Γαλβάνωση
Ονομασία Εγκατάσταση υποσταθμού
Εγγύηση 1 έτος
Τρέχων 0.5Α-100Α
Χρώμα Ασημένιο/Μαύρο/Λευκό
Κεμπί για την ένταση - Ναι, ναι.
 

Εφαρμογές:

Τα ηλεκτρικά ηλεκτρικά εξαρτήματα παρέχουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων κατάλληλων για διάφορες εφαρμογές τροφοδοσίας ηλεκτρικής ενέργειας.Οι Σφραγίδες Έντασης μας είναι σχεδιασμένες για χρήση σε υποσταθμούς και προσφέρουν μια ποικιλία μονωτικών και συσσωρευτικών εξαρτημάτωνΤα προϊόντα μας είναι κατάλληλα τόσο για τις συχνότητες 50Hz όσο και 60Hz και έρχονται σε μια σειρά από χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του ασήμι, του μαύρου και του λευκού.

 

Προσαρμογή:

Προσφέρουμε εξατομικευμένα ηλεκτρικά υλικά, συμπεριλαμβανομένωνΕγκατάσταση υποσταθμού συμπίεσηςΗ ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας μας είναι 100 κομμάτια, και το εύρος ισχύος είναι από 0,5A έως 100A. Μπορούμε να προσαρμόσουμε το μέγεθος και το υλικό σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.Τα κολλητικά μας είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας μέταλλο, εξασφαλίζοντας αξιόπιστες επιδόσεις και μακροχρόνια αντοχή.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Ηλεκτρικά ηλεκτρικά εξαρτήματα

Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για το ηλεκτρικό μας προϊόν, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το προϊόν τους.Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη 24 ώρες την εβδομάδα για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να έχουν οι πελάτες μας..

Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας είναι άρτια εκπαιδευμένη και έμπειρη σε όλες τις πτυχές του προϊόντος Ηλεκτρικής Ενέργειας.Η ομάδα μας παρέχει επίσης προληπτική υποστήριξη για να βοηθήσει στην πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων..

Εκτός από την τεχνική υποστήριξη, προσφέρουμε επίσης μια σειρά από υπηρεσίες για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν στο έπακρο το προϊόν τους.Παρέχουμε επίσης εκπαίδευση και συμβουλές για να βοηθήσουμε τους πελάτες να κατανοήσουν και να μεγιστοποιήσουν την απόδοση του προϊόντος τους.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με το προϊόν μας, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης.Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το προϊόν σας..

 

Συσκευή και αποστολή:

Ηλεκτρικά ηλεκτρικά εξαρτήματα Συσκευασία και αποστολή

Τα ηλεκτρικά εξαρτήματα ηλεκτρικής ενέργειας συσκευάζονται συνήθως σε κουτιά, σακούλες ή άλλα δοχεία που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον συγκεκριμένο τύπο εξαρτήματος που αποστέλλεται.Το χρησιμοποιούμενο υλικό συσκευασίας είναι συνήθως πολυαιθυλένιοΤο κουτί ή το δοχείο φέρουν την ονομασία του κατασκευαστή και τον τύπο του προϊόντος που αποστέλλεται.Στη συνέχεια, το κουτί ή το δοχείο σφραγίζεται με ασφάλεια και φέρει σαφή ετικέτα με τη διεύθυνση αποστολής και τα στοιχεία επικοινωνίας.

Ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος της αποστολής, τα ηλεκτρικά ηλεκτρικά εξαρτήματα μπορούν να αποσταλούν από το έδαφος, τον αέρα ή τη θάλασσα.Ο μεταφορέας θα παραλάβει το φορτίο και θα το παραδώσει στον προορισμόΤο κόστος αποστολής ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος της αποστολής, τη μέθοδο αποστολής και την απόσταση που πρέπει να διανύσει.

 

Γενικά ερωτήματα:

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τα ηλεκτρικά ηλεκτρικά συσσωρευτικά

ΕΠ1: Από ποιο υλικό είναι κατασκευασμένα τα ηλεκτρικά συσσωρευτικά ηλεκτρικής ισχύος;

Α1: Τα ηλεκτρικά ηλεκτρικά συσσωρευτικά είναι κατασκευασμένα από υλικό υψηλής ποιότητας από ανοξείδωτο χάλυβα.

ΕΡ2: Ποιο είναι το βάρος των ηλεκτρικών συσσωρευτών ισχύος;

Απάντηση 2: Η ηλεκτρική τροφοδοσία είναι ελαφριά και εύκολη στην εγκατάσταση.

Ε3: Ποιο είναι το μέγεθος των ηλεκτρικών συσσωρευτών ηλεκτρικής ισχύος;

Α3: Τα ηλεκτρικά εφοδιαστικά ηλεκτρικής ισχύος είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΕΡ4: Τα ηλεκτρικά ηλεκτρικά συσσωρευτήρια έχουν καλή απομονωτική απόδοση;

Α4: Ναι, τα ηλεκτρικά ηλεκτρικά συσσωρευτικά με συμπίεση έντασης έχουν εξαιρετικές απομονωτικές επιδόσεις και μπορούν να εξασφαλίσουν την ασφαλή λειτουργία των ηλεκτρικών εξοπλισμούς.

Ε5: Πώς συσκευάζονται τα ηλεκτρικά συσσωρευτικά ηλεκτρικής ισχύος;

Α5: Τα ηλεκτρικά ηλεκτρικά συσσωρευτικά είναι συσκευασμένα σε σφραγισμένες πλαστικές σακούλες και στη συνέχεια σε κουτιά από χαρτόνι.